Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με Παράσχο

Πλατανιάς | 31 Οκτωβρίου 2017, 13:19

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος για τον Πλατανιά. «Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Μαναρώλης. Μάλιστα, αυτό θα πρέπει να συνεπάγεται λογικά ότι αποχωρεί από την ομάδα και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης που ήταν ο πιο άμεσος συνεργάτης του Παράσχου.

Οπως κάνει επίσης γνωστό η ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του athlitiko, την Τρίτη το πρωί υπήρξε συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή όπου και αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ. Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ. Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ. Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ. Νίκος Μαναρώλης.

Estrella