Ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Κολυμπάρι

Γενικά Θέματα - Τοπικό 1 Φεβρουαρίου 2017, 23:02

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στο Κολυμπάρι, αφού ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του… ταλαιπωρημένου χλοοτάπητα στο γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα η Σπάθα, τα Ροδωπού και ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών.

Ο Δήμαρχος Πλατανιάς Γιάννης Μαλανδράκης ανακοίνωσε την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Κολυμπάρι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δ.Σ., στο οποίο ψηφίστηκε και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού μετά τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Malandrakis Malakonakis Arnaoutakis

Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά:

Χρηματοδότηση έργου αντικατάστασης χλοοτάπητα γηπέδου Κολυμβαρίου

Η αντικατάσταση Χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου Κολυμβαρίου Δήμου Πλατανιά ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη κατά την διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο ψηφίστηκε και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού μετά τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την άμεση ανταπόκριση του στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου, γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι όταν στο περιθώριο μιας επίσκεψης του Περιφερειάρχη στο Δήμο μας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο ίδιος την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και τον κίνδυνο τραυματισμού που διέτρεχαν τα αθλούμενα παιδιά, επιμελήθηκε προσωπικά της χρηματοδότησης του έργου.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 235.000,00€.

 

karta antonis garden

Rabona ad