Ανακοινώθηκε επίσημα το “2ο Summer Goalkeeper Camp”

Πλατανιάς | 15 Φεβρουαρίου 2017, 19:34

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε και επίσημα την πραγματοποίηση του Summer Goalkeeper Camp που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Πλατανιά είναι η εξής:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και οι προπονητές τερματοφυλάκων της ομάδας μας, σας προσκαλούν στο Summer Goalkeeper Camp που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Ο προπονητής γκολκίπερ της πρώτης ομάδας, Γιώργος Μπερνεάνου, ο οποίος είχε την ιδέα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου camp στα Χανιά αναφέρει: «Ο στόχος του είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες αθλητές μια γεύση του τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας τερματοφύλακας ώστε να δημιουργήσουμε την επιθυμία και το κίνητρο μέσα τους».

camp2017poster

Σύντομα, μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου μας, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφών, αλλά και για τους καλεσμένους οι οποίοι θα μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία και γνώσεις στα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή στο Summer Goalkeeper Camp είναι ελεύθερη για τερματοφύλακες από 8 ετών.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad