Ανακοινώθηκαν (όχι σε εμάς) οι Μαρτίνεζ και Φουρλάνος

Χανιά | 2 Σεπτεμβρίου 2016, 14:01

Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α.Ο.Χανιά. Τους έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα αλλά επιβεβαιώνεται και από τον ΑΟΧ ότι οι Φουρλάνος και Μαρτίνεζ θα φορέσουν τα "μπλε".

 

Αυτό ανακοινώθηκε σε δελτίο τύπου του Α.Ο.Χανιά, το οποίο δημοσιεύτηκε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα, χωρίς ωστόσο να κοινοποιηθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και στο athlitiko.gr! Η ίδια λογική υπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες, με συνέπεια τα τοπικά μέσα να μην έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τον κόσμο της πόλης (στην οποία ανήκει ο ΑΟΧ) για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και όπως αρμόζει σε αυτήν!

Ελπίζουμε η τακτική αυτή να αλλάξει, τονίζοντας παράλληλα ότι το athlitiko.gr σέβεται την προσπάθεια του Γιώργου Μελά ο οποίος, όπως έχουμε μάθει, παλεύει με τα κύματα για να φέρει στα… ίσια το καράβι. Την προσπάθειά του όμως θα πρέπει να σέβονται, προφανώς, κάποιοι συνεργάτες του και κυρίως να υπάρχει σεβασμός προς το αναγνωστικό κοινό της πόλης!

Στο ίδιο δελτίο τύπου (το οποίο ξαναλέμε δεν ήρθε ποτέ στα χέρια μας όπως και άλλα προηγουμένως), τονίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τον Γιώργο Μελά. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι πληρώθηκαν 48 χιλιάδες ευρώ για δόσεις ΙΚΑ και εφορίας.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad