Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τον Κούγια

Super League 1 24 Απριλίου 2017, 22:44

Ανακοίνωση με αφορμή το επεισόδιο στο AEL FC Arena στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Η ανακοίνωση αφορά την παρουσία του Κούγια στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου και το επεισόδιο που προκάλεσε ο “ισχυρός” άνδρας της Θεσσαλικής ομάδας. Διαβάστε την:

«Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ εκφράζει την αντίθεση και διαμαρτυρία του, για την αναιτιολόγητη παρουσία στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του AEL FC Arena, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα κ. Κούγια, μετά την λήξη του αγώνα ΑΕΛ – Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League (23.4.17), που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία επεισοδίου.

Ο συγκεκριμένος χώρος θυμίζουμε και επισημαίνουμε ταυτόχρονα, προορίζεται για την απρόσκοπτη εργασία των συναδέλφων μας αθλητικών συντακτών και κανενός άλλου ατόμου, πέραν αυτών.

Πέραν τούτου, το Δ.Σ. ζητεί από την ΠΑΕ Λάρισα, την αυστηρή τήρηση της παραπάνω προϋπόθεσης, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις, που δυσκολεύουν το έργο των αθλητικών συντακτών.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τονίζει πως θα υπερασπίσει το δικαίωμα της ελεύθερης και απρόσκοπτης εργασίας των συναδέλφων μας, στους χώρους εργασίας τους, χωρίς την παρέμβαση ατόμων που καμία δουλειά δεν έχουν να παρευρίσκονται εκεί, πολύ δε περισσότερο δεν μετέχουν των διαδικασιών της Συνέντευξης Τύπου, όπως συνέβη στην περίπτωση της Λάρισας.»

Minetta Car Pack
agromarket