Ανακοίνωση του ΟΦΗ εν όψει Πλατανιά προς του φιλάθλους του

Κύπελλο Ελλάδος | 25 Οκτωβρίου 2017, 23:13

Την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοί του τονίζει ο ΟΦΗ σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Καμία ενέργεια δεν πρέπει να γίνει, που θα βλάψει την ομάδα μας», τονίζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι η εξής:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Η ομάδα μας επιτέλους ξεκινάει τα επίσημα παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος ο Πλατανιάς Χανίων, για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα αγαπημένο θεσμό, για την ομάδα μας, στον οποίο πέρσι είχαμε εξαιρετική πορεία, κερδίζοντας στο γήπεδο μας, ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αν και το Κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να χαρίσει χαρά στους φιλάθλους.

Η βοήθεια του κόσμου προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι καθοριστική. Τον θέλουμε μαζί μας, δωδέκατο παίκτη, να δώσει την ώθηση στον προπονητή και τους παίκτες.

Χρειάζεται όμως και προσοχή.

Σε μια εποχή που η ομάδα μας, προσπαθεί να βρει οικονομικές λύσεις, θα πρέπει να μείνουμε μακριά από ενέργειες, που μπορεί να μας κοστίσουν. Ο νέος πειθαρχικός κώδικας είναι πολύ αυστηρός, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν το άναμμα πυρσών στις εξέδρες. Τα πρόστιμα είναι μεγάλα και εξοντωτικά και φθάνουν μέχρι τιμωρία της έδρας. Κανένας πυρσός δεν πρέπει να ανάψει. Καμία ενέργεια δεν πρέπει να γίνει, που θα βλάψει την ομάδα μας.

Προστατέψτε το γήπεδο μας, την έδρα μας, που είναι η μεγάλη μας δύναμη για να πετύχουμε και φέτος.

Ολοι γήπεδο την Πέμπτη!  Να βοηθήσουμε την ομάδα μας στην πρώτη νίκη της χρονιάς!

ΟΦΗ-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ-ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!»

 

Estrella
Papantonakis Cards