Ανακοίνωση του κυπελλούχου με συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Κύπελλο Χανίων Άρης Βουκολιών | 18 Φεβρουαρίου 2016, 12:43

Ο Άρης Βουκολιών για δεύτερη σερί χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο Χανίων και... τρίτωσε τους τίτλους, αφού είχε μεσολαβήσει και το Σούπερ Καπ Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι κυπελλούχοι Χανίων εξέδωσαν ανακοίνωση με συγχαρητήρια προς την ΕΠΣΧ, τους διαιτητές, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που διατήρησαν τον τίτλο στις Βουκολιές και τον Άρη Σούδας.

Παράλληλα ευχαρίστησαν τους φίλους της ομάδας για την πολυπληθή παρουσία τους στα Περιβόλια, αλλά και τα καταστήματα αθλητικών ειδών “Σταυρος Σπορ” για τις επετειακές εμφανίσεις που πρόσφερε στις ομάδες για τον τελικο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Άρη Βουκολιών συγχαίρει θερμά:

-Την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Πρόεδρο της για την για ακόμα μία χρονιά άψογη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου Χανίων, σε αυτό το εκπληκτικό γήπεδο, που εξασφαλίζει γι’ αυτόν τον σπουδαίο τελικό και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που δίνει με τη διεξαγωγή του, αλλά και για την πρωτοποριακή πρόταση η οποία υλοποιήθηκε με τη δεξίωση για τις δύο ομάδες την παραμονή του τελικού.
-Τους διαιτητές για την άψογη διαιτησία στον τελικό, σε έναν δύσκολο αγώνα.
-Τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτου συνεχόμενου τροπαίου μαζί με αυτό του Σούπερ Καπ.

Ευχαριστεί θερμά τους οπαδούς της ομάδας μας για την πολυπληθή παρουσία τους και τη στήριξή τους στην ομάδα μας και τα καταστήματα αθλητικών ειδών “Σταυρος Σπορ” για τις πολύ ωραίες επετειακές εμφανίσεις που πρόσφερε στις ομάδες του τελικού.

Ακόμα συγχαίρει την ομάδα του Άρη Σούδας, για την παρουσία του σαν φιναλίστ στον τελικό και την άψογη συμπεριφορά τους, όπως όλων, που συνέβαλε σε αυτή την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ξανά συγχαρητήρια σε όλους.

Estrella