Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών για το επεισοδιακό ματς

Πανακρωτηριακός | 22 Μαρτίου 2016, 19:22

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού αναφέρονται στο επεισοδιακό ματς με τον Άρη Βουκολιών, αφήνοντας αρκετές αιχμές για τον διαιτητή της αναμέτρησης Πέτρο Τσαγκαράκη, αλλά και για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε επεισόδια στην κερκίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τους κακοήθεις «ψιθύρους» που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πανακρωτηριακού οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, ξεκάθαρα, όπως αρμόζει στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση μας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δηλώνουμε μέσω αυτής της επιστολής, ότι είμαστε μια γροθιά, ενωμένοι και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Ίσως η διαφορετική, καθαρή και ηθική, νοοτροπία που μας έχουν μεταλαμπαδεύσει οι προπονητές μας (τους οποίους και ευχαριστούμε που καθημερινά είναι δίπλα μας) κάποιους τους ξενίζει και τους στεναχωρεί, όμως έτσι είμαστε, έτσι μάθαμε, έτσι θα πορευτούμε μέχρι τέλους. Μπορεί η νοοτροπία μας στις ημέρες που διανύουμε να θεωρείται από πολλούς λάθος, αλλά για εμάς είναι τιμή να είμαστε σε μια ομάδα καθαρή, που προχωράει βήμα – βήμα, που παρουσιάζει τις καλύτερες ακαδημίες (πρότυπο) στο Νομό Χανίων, που έχει στο τιμόνι έναν επιχειρηματία σαν τον κ. Σβουράκη ο οποίος με τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και για το ευ αγωνίζεσθε που προασπίζεται έχει αλλάξει το σκηνικό του ποδοσφαίρου στο Νομό Χανίων.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη Βουκολιών, θεωρούμε ότι οι τηλεοπτικές κάμερες και τα «μάτια» των φιλάθλων που ήταν στην κερκίδα αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες για όσα έγιναν και μόνο ο κ. Τσαγκαράκης δεν είδε.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ της ομάδας μας, ο διαιτητής της αναμέτρησης άλλαξε άρδην την σωστή στάση που είχε στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας συνεχώς με χειρονομίες και προκλητικές φράσεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η συμπεριφορά αυτή είναι καταδικαστέα και προσβλητική για το σωματείο μας.

Σημαντικότερες και καθοριστικότερες των εσφαλμένων αποφάσεων του κ. Τσαγκαράκη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι εξής:

Αρχικά άφησε ατιμώρητη την κίνηση δύο ποδοσφαιριστών των Βουκολιών να εμπλακούν σε σύρραξη στην κερκίδα, κάνοντας προσπάθεια να πηδήξουν από τα κάγκελα. Βάσει κανονισμού θα ‘πρεπε να αποβληθούν και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, σε χτύπημα που έγινε εκτός φάσης (δίπλα από τον επόπτη) στον συμπαίκτη μας Πενταράκη (φάση από την οποία προήλθε το γκόλ της ισοφάρισης από τον ίδιο ποδοσφαιριστή που τον χτύπησε), ο διαιτητής έκανε για μια ακόμη φορά τα στραβά μάτια υποδεικνύοντας φάουλ υπέρ της ομάδας των Βουκολιών. Και εδώ η τηλεοπτική κάμερα εξέθεσε τον κ. Τσαγκαράκη.

Η φάση που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης και έβγαλε και ορισμένους από εμάς εκτός εαυτού ήταν οι άσεμνες κινήσεις και οι φραστικές επιθέσεις των ποδοσφαιριστών προς την κερκίδα μετά το γκολ της ισοφάρισης (κινήσεις για τις οποίες δεν τιμωρήθηκε κανένας!). Τι ακριβώς θέλει να μας πει και να δείξει ο σκόρερ, που νωρίτερα παρέμεινε… λαθραία στον αγώνα, με την κίνηση που είδε όλος ο κόσμος;

Ο σεβασμός δεν γεννιέται, κερδίζεται κ. Τσαγκαράκη και εμείς, σε αντίθεση με εσάς που τον απαιτείτε, τον έχουμε κερδίσει.

Η ομάδα μας προχωράει ενωμένη! Με πίστη και υπομονή, θα ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που θα συναντάμε στο δρόμο μας!

Οι ποδοσφαιριστές Του Πανακρωτηριακού.

Mikel Chania Delivery