Ανακοίνωση προς τους παράγοντες των τοπικών Σωματείων

Γενικά Θέματα 20 Μαρτίου 2017, 13:55

Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν παρεξηγήσεις σχετικά με κάποια άρθρα στα οποία γινόταν αναφορά στις διαιτησίες, το athlitiko θέλει να κάνει γνωστά τα εξής, απευθυνόμενο προς τους παράγοντες των τοπικών Χανιώτικων Σωματείων.

Αφού συγχαρούμε όλες τις διοικήσεις και γενικώς τους ανθρώπους των ομάδων για το εξαιρετικό έργο που παράγουν, αλλά και τους καλέσουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, θέλουμε ως αθλητική ιστοσελίδα να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν παρεξηγήσεις σχετικά με κάποια άρθρα στα οποία γινόταν αναφορά στις διαιτησίες. Ο δικός μας ρόλος είναι πολύ ιδιαίτερος και απαιτεί εξαιρετικά μεγάλη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να αποφεύγονται παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις.

Κάνουμε γνωστό, για τη σωστή τήρηση της τάξης, πως από το σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, 18 και 19 Μαρτίου δεν γίνεται καμία αναφορά στα ρεπορτάζ των τοπικών αγώνων για τη διαιτησία. Πολύ περισσότερο αποφεύγονται και το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται από εδώ και στο εξής, σχόλια, παρατηρήσεις ή οτιδήποτε άλλο για «φρικτά παράπονα», «σφαγές», όπως κι από την άλλη για «θερμά συγχαρητήρια» κτλ. με επίκεντρο τη διαιτησία.

Το athlitiko αν μη τι άλλο μέχρι στιγμής -και αυτό θα συνεχίσει να κάνει- δεν έχει δώσει λαβή για σχόλια και κυρίως κακόβουλα. Η προσπάθειά μας όπως και των τοπικών ομάδων έχει να κάνει με το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου και συνολικά του χανιώτικου αθλητισμού. Είμαστε μια ομάδα που εργάζεται ανιδιοτελώς και δεν έχει στηρίγματα ούτε σε παρασκήνια ούτε οπουδήποτε αλλού.

Θα παρακαλούσαμε θερμά, όποια ομάδα επιθυμεί να εκφραστεί δημόσια, να το κάνει επίσημα. Θα αποστέλλεται η ανακοίνωση με e-mail στη διεύθυνση info@athlitiko.gr και ευχαρίστως θα κοινοποιούμε την οποιαδήποτε και εφόσον ειδικότερα αυτή φέρει τη σφραγίδα του Σωματείου.

Ελπίζουμε η θέση μας να γίνει κατανοητή, αλλά επειδή αρκετές φορές μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί να αιτιολογούμαστε για θέματα που δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, θα θέλαμε να ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία έτσι ώστε να είναι και οι ομάδες τυπικές και το athlitiko να διατηρήσει τη σοβαρότητα που το διακρίνει μέχρι σήμερα. Θεωρούμε ότι αποδεικνύουμε καθημερινά με την ποικιλία των θεμάτων που παρουσιάζουμε, την πρωτοτυπία των ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις, τα αφιερώματα και την εν γένει εργασία μας, πως αν μη τι άλλο στηρίζουμε το χανιώτικο ποδόσφαιρο και γενικά τον χανιώτικο αθλητισμό. Αυτός είναι ο λόγος δημιουργίας του athlitiko και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις των τοπικών ομάδων και να συνεχίσουν να εργάζονται γι’ αυτό που κάνουν μέχρι στιγμής και είναι η πρόοδος του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,  

Η ομάδα του athlitikο.gr

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana