Ανακοίνωση με συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Δόξα Παχ. | 16 Απριλίου 2016, 19:48

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εξέδωσε η Δόξα Παχιανών, μέσω της οποίας συγχαίρει τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στις τοπικές διοργανώσεις, ευχαριστεί τη διοργανώτρια αρχή και τους διαιτητές για την άψογη διεξαγωγή της Α' Κατηγορίας και δίνει ευχές για καλό καλοκαίρι στα σωματεία του τοπικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια:

-Στην Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με την ευχή να πραγματοποιηθεί και ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική
-Στο φίλο και γειτονικό σωματείο του Κρ. Αστέρα, για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία
-Στον Άρη Βουκολιών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
-Στον Νέο Ηρακλή Νεροκούρου 2014 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος και εύχεται σε όλα τα σωματεία και τους ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου καλό καλοκαίρι με υγεία.

Mikel Chania Delivery
pallas""