Ανακοίνωση με “μηνύματα” για τα διαρκείας

Πλατανιάς | 5 Ιουλίου 2017, 22:00

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων καρτών διαρκείας, ζητώντας την υποστήριξη του χανιώτικου κοινού. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μηνύματα που περνά η ΠΑΕ μέσω αυτής της ανακοίνωσης που μεταξύ άλλων τονίζει ότι είναι μια ομάδα χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη και ασυμβίβαστη και από την άλλη επισημαίνει ότι όσοι έχουν άλλα… σχέδια, δεν τους θέλει στο γήπεδο!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς αναμένεται από την Πέμπτη 6 του μήνα να θέσει σε κυκλοφορία τα νέα διαρκείας που φτάνουν έως και 33% να είναι μειωμένα όσον αφορά τις τιμές τους σε σχέση με την περασμένη σεζόν! Ουσιαστικά, αυτό που συμφέρει τους Χανιώτες φιλάθλους είναι να προχωρήσουν στην αγορά διαρκείας, αφού προκύπτει αυτό να είναι πιο συμφέρον οικονομικά απ’ ό,τι να αγοράζει εισιτήρια μέσα στη σεζόν για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Το ταξίδι συνεχίζεται… H ΠAE Πλατανιάς Χανίων δίνει το παρών για 6η συνεχή σεζόν στα γήπεδα της Super League και ανακοινώνει τη διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2017-18.

Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων, η Διοίκηση της, οι παίκτες της και το τεχνικό επιτελείο της, σας καλούν όλους να στηρίξετε και φέτος -περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια- την προσπάθεια τους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, κλείνοντας με μια Κάρτα Διαρκείας, θέση στο γήπεδο Περιβολίων.

Θέλουμε την μαζική σας στήριξη, καθώς μαζί με εσάς, μας αρέσει να κοιτάμε ψηλά. Η ανταμοιβή μας, δεν είναι άλλη από την στήριξη κάθε Πλατανιανού, κάθε Χανιώτη, κάθε Κρητικού φιλάθλου, στην ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια στη Super League, κάνει με το ήθος της, την ποιότητά της και την ανεξαρτησία της, περήφανους εσάς, τον τόπο μας, αλλά και την Κρήτη ολάκερη, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού στη μεγάλη κατηγορία.

Με την δική σας βοήθεια θέλουμε να δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μπορούμε, να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς την προστασία και την κηδεμονία κανενός.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, είναι η ομάδα σας και όλοι έχουμε υποχρέωση να την στηρίξουμε και να την υποστηρίξουμε, για να συνεχίσουμε να την χαιρόμαστε για πολλά ακόμα χρόνια στην Super League. Χωρίς εξαρτήσεις. Ελεύθερα και ασυμβίβαστα!

Αντίθετα, όλους εκείνους που έχουν άλλα… σχέδια και δεν μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες φιλοδοξίες για τον Πλατανιά μας, δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε στο πλευρό μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, κάνει φέτος την υπέρβαση στην μείωση της τιμής των Καρτών Διαρκείας, που φτάνει έως και το 33%. Για να είναι Περιβόλια γεμάτα, σε κάθε αγώνα.

Δεν θα κάνει όμως το ίδιο με τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων. Γιατί σας θέλει δίπλα της και στα δύσκολα και στα εύκολα και όχι ευκαιριακά σε ένα ή δύο ματς.

Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει στις 6/7/17 με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 22/7/17.

Από τις 23/7/17 κάρτες διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Διευκρινίζεται ότι: Οι νέοι κάτοχοι έχουν δικαίωμα προκράτησης από τις 6/7/17 και θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 500 ευρώ (μείωση 16%).

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας κοστίζει 150 ευρώ (μείωση 25%)

– Από φέτος ισχύει οικογενειακή κάρτα και στις Θύρες 1Β & 2Β. Η τιμή για έναν γονέα και ένα παιδί ανέρχεται στα 180 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται στα 240 ευρώ (μείωση 15%).

ΘΥΡΑ 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 80 ευρώ (μείωση 33%).

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους και φοιτητές να αποκτήσουν Κάρτα Διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 60 ευρώ για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας, της κάρτας πολύτεκνου, αλλά και του φοιτητικού πάσου, όχι μόνο για την αγορά της Κάρτας Διαρκείας, αλλά και για την είσοδο τους στους αγώνες.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με Κάρτα Διαρκείας συνολικού κόστους 100 ευρώ (μείωση 33%). Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους: Είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και η κάρτα διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

Για νέους κατόχους: Αστυνομική ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

– Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

– Με μετρητά: 50% προκαταβολή και αποπληρωμή με την παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας.

– Μέσω της ιστοσελίδας viva.gr.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

– Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00 – 17:00)

– Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει από τώρα τις τιμές εισιτηρίων που θα ισχύσουν στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Α’ κατηγορία*

VIP: 70 ευρώ
Θύρες 1-2: 40 ευρώ
Θύρα 3: 30 ευρώ

Β’ κατηγορία**

VIP: 50 ευρώ
Θύρες 1-2: 30 ευρώ
Θύρα 3: 20 ευρώ

*Α’ κατηγορία: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

**Β’ κατηγορία: όλες οι υπόλοιπες ομάδες

 

Estrella