Ανακοίνωση με ευχές για Ντουντουνάκη και Μυλωνάκη από τον Ν.Ο. Χανίων

Επικαιρότητα | 6 Αυγ 2016, 12:31

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στους δύο Χανιώτες, την Αννα Ντουντουνάκη και τον Μανώλη Μυλωνάκη δίνει στη δημοσιότητα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Ως γνωστόν οι δύο αθλητές ξεκίνησαν την καριέρα τους στα Χανιά, με τον ΝΟΧ να τονίζει μεταξύ άλλων ότι, «αυτά τα δύο παιδιά νιώθουμε την ανάγκη να τα αποκαλέσουμε “δικά μας”».

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου έχει ως εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εν όψει της έναρξης της σημαντικότερης αθλητικής διοργάνωσης στον πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στο Ρίο ντε Τζανέιρο θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος.

Ειδικότερα, αναφορά θέλουμε να υπάρξει σε δύο δικά μας παιδιά. Δύο παιδιά που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, αναδείχτηκαν στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων, πήραν τις βάσεις για να δημιουργήσουν χάρη στην ικανότητα και το χάρισμα τους αυτό που είναι σήμερα.

Η αναφορά γίνεται στον Χανιώτη Μανώλη Μυλωνάκη, αθλητή υδατοσφαίρισης και στην Χανιώτισσα Αννα Ντουντουνάκη, αθλήτρια κολύμβησης.

Αυτά τα δύο παιδιά νιώθουμε την ανάγκη να τα αποκαλέσουμε “δικά μας”. Είναι Χανιωτάκια και κάνουν υπερήφανη όλη την κοινωνία των Χανίων και ειδικότερα τον Ομιλο από τον οποίο προέρχονται. Είναι γέννημα – θρέμμα του μεγαλύτερου ναυταθλητικού σωματείου στην Ελλάδα που “διοχετεύει” για δεκαετίες αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο Ναυτικός Ομιλος να απέχει από τη μεγίστη διοργάνωση που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μανώλη και Αννα καλή επιτυχία!».

karta antonis garden

Rabona ad