Ανακοίνωση εν όψει εκλογών για τον Ν.Ο. Χανίων

Υγρός στίβος 4 Ιουνίου 2021, 11:25

Το ζήτημα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. έρχεται στο προσκήνιο για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Σχετική ανακοίνωση δίνεται στη δημοσιότητα από τον ΝΟΧ.

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Ομιλος καλεί τα μέλη του να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που τυχόν έχουν το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλούμε όλα τα μέλη να επικοινωνήσουν με την γραμματεία ως τις 14 Ιουνίου, για να τακτοποιήσουν τυχόν οφειλές και να ενημερώσουν τα στοιχεία τους (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμός τηλεφώνου και ΑΦΜ) προκειμένου να συνταχθεί ο σχετικός κατάλογος εκλεκτόρων.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά, ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που θα συμμετέχουν.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την τήρηση της παραπάνω προθεσμίας και την παροχή των στοιχείων, που ζητούνται και θα απαιτηθούν στην περίπτωση που οι εκλογές θα γίνουν διαδικτυακά.

karta antonis garden
JoyMachine