Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αστέρα

Αστέρας Μανολιόπουλου | 27 Μαρτίου 2017, 14:43

Με επίσημη ανακοίνωσή του, που απέστειλε στο athlitiko.gr, ο Αστέρας Μανολιόπουλου εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παλαιόχωρα, όπου η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα:

Προς το Athlitiko.gr

Στις 26-3-2017 διεξήχθη στην Παλαιόχωρα ο αγώνας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ.Χ. (όμιλος τίτλου) μεταξύ της ομώνυμης ομάδος και του Αστέρα Μανολιόπουλου. Παρ’ ότι καταβεβλημένοι από τις ιώσεις που μας έχουν πλήξει το τελευταίο δεκαήμερο και έχοντας μόνο δεκατρία άτομα αποστολή χωρίς μάλιστα δεύτερο τερματοφύλακα, η ομάδα μας έδωσε ένα καθαρό αγώνα με την αντίστοιχη της Παλαιόχωρας. Δυστυχώς όμως δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε διότι δεν τύχαμε στον ανάλογο σεβασμό από το διαιτητικό τρίο το οποίο έκανε ότι είναι δυνατό για να φύγουμε ηττημένοι από το συγκεκριμένο αγώνα. Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό τελευταία (έχουμε πολλά παράπονα ακόμα και σε νίκες της ομάδας μας) θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας -που σε πρόσφατη ομιλία της προς το ΔΣ του Παγκρητίου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ζήτησε από τους προπονητές να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων τους- να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ρωτάμε λοιπόν ποιος ήταν ο απαιτούμενος σεβασμός του συγκεκριμένου διαιτητή της αναμέτρησης προς το πρόσωπο του προπονητή μας που μάλιστα μέχρι το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι ο κος Καννελάκης με τα σφυρίγματα του αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις εξής αποφάσεις:

α) Απέβαλε στο 45′ τον ποδοσφαιριστή Περράκη Γιώργο με δεύτερη κίτρινη μετατρέποντας ένα απλό φάουλ σε διεκδίκηση με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή που μάλιστα το φάουλ έπρεπε να είναι υπέρ μας. 
β) Στο γκολ της ισοφάρισης έγινε χέρι από δύο διαφορετικούς ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδος για να φτάσει η μπάλα στον παίχτη που σκόραρε. Στην ίδια φάση απέβαλε τον ποδοσφαιριστή Κατσαρό Θωμά με δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό αφήνοντας την ομάδας μας με εννέα ποδοσφαιριστές.
γ) Το κερασάκι ήταν να δώσει πέντε λεπτά καθυστερήσεις τη στιγμή που ο προπονητής μας είχε πραγματοποιήσει μία αλλαγή και προς τιμήν του οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν πέσει ούτε μία φορά κάτω κάνοντας καθυστέρηση. Προφανώς το πράγμα έχει ξεφύγει τελευταία με τις διαιτησίες. Θα παρακαλέσουμε την επιτροπή να βρει άλλους τρόπους για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα, διότι μέχρι σήμερα έχει εκτεθεί. Σας παρακαλούμε στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, να μας σέβεστε όπως σας έχουμε σεβαστεί και εμείς.
Ευχαριστούμε την Παλαιόχωρα και τους φιλάθλους της για την άριστη φιλοξενία.

                                                                          Μετά τιμής το ΔΣ

        Ο                                                                                                                                          Ο

Σταφυλαράκης Ηλίας                                                                                             Δασκαλάκης Αντώνιος

Πρόεδρος                                                                                                                          Γραμματέας

 

karta antonis garden