Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣ!

Πλατανιάς | 12 Φεβρουαρίου 2017, 23:41

Νέο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά και... νέα ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα που επιτίθεται στον διαιτητή Τσαμούρη για τις αποφάσεις του στα Περβόλια. «Μπορούμε και το εβδομήντα - τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές», σημειώνει μεταξύ άλλων η ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η εξής:

Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά.

Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα – τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι.

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad