Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Αστέρα | video

Γ' Εθνική 2 Νοεμβρίου 2020, 13:45

Ο Αστέρας Ρεθύμνου με ανακοίνωσή του εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία του Μιχάλη Ταμπουρατζή (Λασιθίου) στο ματς με τον Πόρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα επικεντρώνεται σε δύο φάσεις, τις οποίες παρουσιάζει και σε σχετικό βίντεο.

Η πρώτη είναι το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Πόρου Μήτρου στον Βελονάκη και η δεύτερη η φάση της ισοφάρισης (1-1), όπου εκφράζονται διαμαρτυρίες για φάουλ του Καστελλιανάκη στον Σιόρε πριν ολοκληρώσει υποδειγματικά τη φάση για το γκολ.

Το βίντεο:

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στο Κρητικό πρωτάθλημα, το οποίο μας φέρνει όλους πιο κοντά και συμβάλλει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο νησί μας. Το κλίμα και οι σχέσεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων σε αυτό, ομάδων, 4 Ενώσεων της Κρήτης, φίλαθλου κόσμου, διαιτητών είναι εξαιρετικές. Χαιρόμαστε το παιχνίδι και είμαστε αντίπαλοι με κάθε ομάδα για 90 και μόνο λεπτά, κάτι που έχουμε δείξει με την φιλοξενία μας, αλλά και με την φιλοξενία που έχουμε δεχτεί, όπου και αν έχουμε αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Συνειδητά δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία και τις αποφάσεις σας. Συνειδητά έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα όπου στηρίζετε σε ΔΙΚΑ μας παιδιά από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ, εξελίσσοντας τα μέσα από το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως, πως δεν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ για την 75ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μας, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, τον ΙΔΡΩΤΑ που χύνουν και την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 4 ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Πείτε μας όμως σας παρακαλούμε, κ. ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ (Διαιτητής) και κ. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α’ Βοηθός Διαιτητή), τι είδατε στην φάση του 45’ πέρα από το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ που βλέπει και ο πλέον αδαής στην ανατροπή του επιθετικού μας Βελονάκη από τον τερματοφύλακα του Πόρου Μήτρου (με το σκορ στο 1-0 υπέρ μας);

Επίσης κ. ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ, πόσο ΑΝΙΣΟ είναι ένας ποδοσφαιριστής να χρησιμοποιεί και τα χέρια (Καστελιανάκης), για να αποφύγει έναν αντίπαλο (Σιόρε) και στη συνέχεια να πετυχαίνει ένα πανέμορφο, η αλήθεια, είναι γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1;

Προς απόδειξη των λεγομένων μας έχουμε απομονώσει τις δύο καίριες φάσεις που έκριναν διαιτητικά το παιχνίδι, στο βίντεο που ακολουθεί και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Μετά Τιμής

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Estrella