Ανακοίνωση Χανιά Θύρα 4: ΑΟΧ και Χανιά μέχρι τελευταίας πνοής

Χανιά | 27 Φεβρουαρίου 2021, 21:02

Ανακοίνωση δίνει στη δημοσιότητα ο σύνδεσμος φιλάθλων Χανιά Θύρα 4. Το ζήτημα του ΑΟΧ, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στο προσκήνιο θίγεται από τους φιλάθλους της ομάδας.

Αιτία για την ανακοίνωση που δίνεται στην δημοσιότητα προκάλεσε βέβαια και η παρουσία δεκάδων οπαδών του Ιωνικού που έκαναν… Νεάπολη το γήπεδο των Περιβολίων!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Eίχαμε καιρό να γράψουμε και δεν περιμέναμε να είναι για όσα ακολουθούν στην Ανακοίνωση αυτή, να πούμε την αλήθεια…

ΟΜΩΣ, πέρασαν υπομονετικά ήδη 4 χρόνια και περιμέναμε να δούμε και ένα ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, για το οποίο θα φωνάζουμε όπως παλιά, όπως ΠΑΝΤΑ και ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί, όπως μας υποσχέθηκαν. ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να είναι για τα ΧΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ να μας θέλετε και εσείς. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…

Βέβαια για ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ!

ΠΟΥ?? ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ, πόσο μάλλον τόσο εύκολα…

Αλλο σαν το σημερινό με Ιωνικό, δεν θα ΞΑΝΑΝΕΧΤΟΥΜΕ από δω και πέρα. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ! Από δω και πέρα λοιπόν, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ιδίως μέχρι να δούμε και ένα σήμα ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ. Και όχι πια αυτό που φοράμε τώρα…

Α.Ο.Χ. ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ

ΘΥΡΑ 4

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania