Ανακοίνωση από ΑΟΑΝ σε βάρος του Τρίγκα

Γ' Εθνική 30 Μαΐου 2021, 20:44

Ανακοίνωση για τη διαιτησία και ειδικότερα σε βάρος του διαιτητή Τρίγκα δίνει στη δημοσιότητα ο ΑΟΑΝ.

Η διοίκηση της ομάδας από το Λασίθι στρέφεται σε βάρος ΕΠΟ και ΚΕΔ, γράφοντας για ασέβεια, που όπως τονίζεται, επιδείχθηκε προς το σωματείο του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τον ΑΟΑΝ, ο διαιτητής της ΕΠΣ Χανίων, «έδειξε ανάξιος να διαχειριστεί την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, επηρεασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση του ΑΟΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για την ασέβεια που έδειξε προς το σωματείο μας, το οποίο από την αρχή της εβδομάδας αιτήθηκε τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή και αντ’ αυτού σε ένα αγώνα τόσο μεγάλης κρισιμότητας, προτίμησε να ορίσει τον διαιτητή κύριο Τρίγκα, ο οποίος είχε να οριστεί από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Έδειξε ανάξιος να διαχειριστεί την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, επηρεασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς συνεχίζουμε τη ρομαντική προσπάθεια.

Φωτ.: grandport

Auto KCS