Ανακοίνωσε Βαλλιάνο ο ΟΦΗ

Football League 19 Ιουλίου 2016, 14:22

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βασίλη Βαλλιάνου για τον ΟΦΗ, ποδοσφαιριστή που ήταν στο ρόστερ του ΑΟΧ πριν από 3 χρόνια όταν διεκδίκησε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ο Βαλλιάνος αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια στην Κύπρο με την ομάδα της Ένωσης Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ έχει ως εξής:

«Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε την Τρίτη (19/7) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ για ένα χρόνο και εντάχθηκε και τυπικά στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Ποιος είναι

Ο Βασίλης Βαλλιάνος αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στην Α’ Κύπρου, όπου είχε 60 συμμετοχές σε δυο χρόνια. Ενώ έχει συνεργαστεί με ο Νίκο Νιόπλια ξανά στο παρελθόν, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής U-19, όταν σε αυτήν ήταν προπονητής ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος γεννήθηκε στις 11/9/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 της ΑΕΚ.

Έπαιξε ακόμη στην Παναχαΐκή (Β’ και Γ’ Εθνική).

Έπαιξε στην Σαν Πάουλι και την Λούμπεν (Γερμανία), τον ΑΟΧανιά (Football League) και την Ένωση Παραλιμνίου στην Κύπρο».

Στη συνέχεια ο Βαλλιάνος δήλωσε:

«Ήρθα για να παίξω στην Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ, που είναι μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έφεραν σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα, που θα παίξω σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα το φανταστικό αθλητικό κέντρο και τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα. Εχω έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν».

Auto KCS
Minetta Car Pack