Ανακοίνωσε τους “12” η Εθνική που ταξιδεύουν στο Βέλγιο

Μπάσκετ 13 Νοεμβρίου 2022, 14:23

Τους παίκτες που αποτελούν την 12δα για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στο Βέλγιο (Δευτέρα, 21:30), ανακοίνωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εκτός έμειναν ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Κυριακής με την αναχώρηση προς το Βέλγιο να είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 την ίδια μέρα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Παπαγιάννη και Δημήτρη Αγραβάνη εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού απέναντι στο Βέλγιο. Νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχεέση με το ματς απέναντι στην Λετονία οι Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών:

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί το μεσημέρι (13/11, 15.30) για το Βέλγιο, αφού προπονήθηκε το πρωί στο ΟΑΚΑ.

Οι 12 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης. O Δημήτρης Αγραβάνης ήταν και σήμερα στο ΟΑΚΑ, προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

Rabona ad