Ανακοίνωσε τον Αλβανό Χίσι ο ΟΦΗ

Football League 22 Ιουλίου 2016, 17:01

Τον 21χρονο Αλβανό μέσο Κέβι Χίσι ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τα δοκιμαστικά στα οποία υποβλήθηκε από τον Νίκο Νιόπλια κι έτσι υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα του ΟΦΗ. Πιο πριν, ο Χίσι έπαιζε στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ έχει ως εξής:

«Mια ακόμη κίνηση επένδυσης για το παρόν και το μέλλον από τον ΟΦΗ, ο οποίος εντάσσει στο δυναμικό του, τον 21χρονο μέσο Κέβι Χίσι. Ο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, με ελληνική υπηκοότητα, κέρδισε το “στοίχημα” από τις δοκιμές που κάνει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας και την Παρασκευή (22/7) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΟΦΗ.

Ο Χίσι, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4.5 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Γ’ Εθνική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φέτος τον Κέβι, ζήτησαν αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής ως δανεικό, αλλά τελικά η απόφαση του ΟΦΗ είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα μας και να είναι μέλος του ρόστερ της στην Football League».

«Επιστρέφω πιο δυνατός»

Ο Κέβι Χίσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΟΦΗ δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πέρσι έκανα μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟ Κρουσώνα και αυτό μου έκανε καλό. Επιστρέφω πιο δυνατός στον ΟΦΗ με στόχο να μείνω στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στους του».

Ποιος είναι

Ο Κέβι Χίσι γεννήθηκε στις 18/6/1995. Ο Κέβι Χίσι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του από το Τεπελένι. Επαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκλιπειός, Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ’ Εθνική) και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Κέβι Χίσι στα γραφεία του ΟΦΗ, λίγο μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με την κρητική ομάδα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad