Ανακοίνωσε τον Άγγελο, αντιδρούν οι οργανωμένοι

Football League | 7 Ιουνίου 2016, 0:29

Τάχιστα και θετικά έκλεισε για τη Λάρισα το θέμα της πρόσληψης του Άγγελου Αναστασιάδη για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά βρέθηκε το απόγευμα στην Λάρισα και το βράδυ η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής.

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Ωστόσο μόλις η είδηση για την πρόθεση του Αλέξη Κούγια να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ στον Αναστασιάδη, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας φρόντισαν να εκφράσουν ανοιχτά την αντίθεσή τους στην πρόσληψη έμπειρου τεχνικού.

Αντιπροσωπεία των Monsters βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ζήτησε να συναντηθεί με τον Αλέξη Κούγια.

Αυτό δεν κατέστη εφικτό και ως εκ τούτου τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή, Θωμά Κυπαρίσση. Σε αυτόν ξεκαθάρισε ότι ο Αναστασιάδης είναι ανεπιθύμητος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν θέλουμε τον στρατηγό του ΠΑΟΚ και συνταξιούχο προπονητή στην ΑΕΛ”.

Βέβαια, λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και μένει να δούμε τώρα αν θα υπάρξουν και νέες αντιδράσεις…

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad