Ανακοίνωσε την μεταγραφή Βελλίδη

Super League 1 21 Ιαν 2016, 17:44

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε την συμφωνία ευχαριστώντας τον για τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στα Γιάννενα. Ανταπέδωσε τις ευχαριστίες ο Βελλίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Μετά από 2,5 χρόνια μαζί μας, ο Μάρκος κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του κι εμείς από τη μεριά μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για όλα όσα έκανε για την ομάδα μας.

Ο Μάρκος Βελλίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ για όσα έζησα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο, στον οποίο χρωστάω πολλά, τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα και όλους τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, που ήταν πάντα δίπλα μου και ήταν αυτός ο οποίος από την πρώτη στιγμή της καριέρας μου πίστεψε σε μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε τα Γιάννενα ούτε τον κόσμο της Ηπείρου για την αγάπη που μου έδειξαν και που μου δείχνουν. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα».

Μάρκο να είσαι πάντα καλά και σου ευχόμαστε επιτυχίες με την καινούργια ομάδα σου και  υγεία και ευτυχία στην προσωπική σου ζωή.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad