Ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον Σταυρουλάκη

Θησέας | 15 Οκτωβρίου 2016, 11:27

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Αριστοτέλη Σταυρουλάκη ανακοίνωσε ο Θησέας Περιβολίων.

Ο Σταυρουλάκης βρισκόταν στην ομάδα των Περιβολίων από το 2015, αλλά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει για τις δύο πλευρές με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

“Μετά από κοινή απόφαση ανακοινώνουμε το τέλος της συνεργασίας μας με τον Αριστοτέλη Σταυρουλάκη ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ευχαριστούμε τον “Τέλη” για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία”.

Από την μεριά του ο “Τέλης” Σταυρουλάκης θέλησε και αυτός να ευχαριστήσει την πρώην πλέον ομάδα του για την άψογη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές. Τόνισε δε “ο κυριότερος λόγος της λύσης της συνεργασίας μας είναι το ότι θα ακολουθώ τις αποστολές του ΑΟΧ στην football league που εδώ και δυο μήνες έχω αναλάβει τους τερματοφυλακες. Με δεδομένη την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθληματος θα υπάρχουν ακόμα και ολόκληρες εβδομάδες απουσίας μου από τα Χανιά”.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

ο Κυριότερος λόγος της λύσης της συνεργασίας είναι το ότι θα ακολουθώ τις αποστολές του ΑΟΧ στην football league που εδώ και δυο μήνες έχω αναλάβει τους τερματοφυλακες ,και με δεδομένη την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθληματος θα υπάρχουν ακόμα και ολόκληρες εβδομάδες απουσίας μου από τα Χανιά.
Mikel Chania Delivery

Rabona ad