Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Απόλλων

Γ' Εθνική | 19 Αυγούστου 2023, 23:17

Ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε επίσημα την πρώτη μεταγραφική του κίνηση (κι ενώ έχει… διαρρεύσει και η συμφωνία με τον Πιαστόπουλο).

Ο Δημήτρης Νίκας, έπειτα από την πολυετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στο ρόστερ της Β’ ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για υψηλόσωμο τερματοφύλακα.

Η ανακοίνωση:

Ο Δημήτρης  Νίκας, ένα πανύψηλο παιδί (196 εκατοστά), με τεράστιες δυνατότητες, θα είναι ο φύλακας Άγγελος της εστίας μας.

Μετά από μια πολύχρονη και σωστή εκπαίδευση στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον οποίον υπήρξε και Επαγγελματίας, ο Δημήτρης αποφάσισε να πάρει τις ευκαιρίες του με την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα και να κάνει το άλμα που ονειρεύεται.

Στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού όπου αγωνιζόταν πέρυσι, δεν ήταν εύκολο να πάρει τις ευκαιρίες που έψαχνε και η ομάδα μας θα είναι το εφαλτήριο και η απαρχή για μια μεγάλη καριέρα.

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1999, στα 24 του, ο Νίκας έχει όλα τα εχέγγυα που η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έψαχνε.

Ο Απόλλωνας, καλωσορίζει τον Δημήτρη στις τάξεις του και μαζί με όλους τους άλλους συμπαίκτες του θα αποτελέσει τον κορμό για ένα νέο ξεκίνημα.

 

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad