Ανακοίνωσε συν. Τύπου το ΕΑΚ

Σπορ 1 Ιουνίου 2021, 13:43

Σε μία στιγμή όπου το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά έχει βαλτώσει μετά ειδικότερα και τις σχετικές εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού οι οποίες εξακολουθούν να παραμένουν στον αέρα, ανακοινώθηκε  πως θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλη Κουριδάκη.

Η συνέντευξη Τύπου πρόκειται να παρατεθεί στα γραφεία του ΕΑΚ, την Πέμπτη (3/6) στις 6 το απόγευμα.

Πραγματικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι θα πει ο κ. Κουριδάκης σε συνέχεια των εξαγγελιών που έχουν γίνει από τον κ. Αυγενάκη και οι οποίες χωρίς υπερβολές παραμένουν στον αέρα. Γνωστό είναι άλλωστε ότι όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει οι μελέτες που υποτίθεται υπό άλλες συνθήκες θα ολοκληρώνονταν αυτή την περίοδο από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης για το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, αλλά δεν έχει υπογραφεί τίποτε όσον αφορά τη σύμβαση μεταξύ του Οργανισμού αυτού καθαυτού και του υφυπουργείου Αθλητισμού!

Προφανώς πολύ πίσω παραμένουν και τα σχετικά έργα που είναι σε εξέλιξη παρ’ όλα αυτά από τον εργολάβο, ο οποίος θα έπρεπε όμως να έχει παραδώσει το έργο βάσει της διορίας που είχε λάβει στα τέλη Μαΐου. Κατά συνέπεια, ο χρόνος για την παράδοση έχει παρέλθει.

Επίσης, για το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου παρότι δεν είναι στις αρμοδιότητες του ΕΑΚ, το ζήτημα της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και του υφυπουργείου Αθλητισμού παραμένει κι αυτό στον αέρα, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη.

Πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι αναφορές θα κάνει ο κ. Κουριδάκης και αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad