Ανακοίνωσε “πακέτο” Καρτσαμπά και Βαττή η Καρμιώτισσα

Football League | 8 Ιουνίου 2016, 18:06

Ακόμα δύο παίκτες από χανιώτικες ομάδες ανακοίνωσε η Καρμιώτισσα, η νεοφώτιστη ομάδα της πρώτης κατηγορίας Κύπρου.

 

Ο πρώην αμυντικός του ΑΟΧ Χρήστος Καρτσαμπάς και ο πρώην μεσοεπιθετικός του Κισσαμικού Ηλίας Βαττής θα συνεχίσουν στην Κύπρο την καριέρα τους. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΑΟΧ Μιχαλανδρέα Νύκταρη, ενώ εκεί θα παίξει και ο Γιάννης Ταραλίδης.

Η ανακοίνωση για Καρτσαμπά:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΡΤΣΑΜΠΑ.

Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1990 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ με 24 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία μαζί με τον με το παράγοντα του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου Δημήτρη Βραχίμη.

Γραφείο Τύπου
Καρμιώτισσας Πολεμιδιών».

det vattis1

Η ανακοίνωση για Βαττή:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Κύπριο επιθετικό ποδοσφαιριστή ΗΛΙΑ ΒΑΤΤΗ.

Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου του 1986 διετέλεσε διεθνής με την εθνική Κύπρου και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΚΥΣΣΑΜΙΑΚΟ με 25 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία με τον Κυριάκο Ξιαρή μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad