Ανακοίνωσε πέντε παίκτες η Καλλονή

Football League 1 Φεβρουαρίου 2017, 10:36

Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε τους νεαρούς Γιώργο Μέξη, Γιώργο-Ραφαήλ Ελευθεριάδη, Ζήση Ναούμ, Μαχαμάνε Σισέ (φώτο) και Γιώργο Δικαιόπουλο.

Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαχαμάνε Σισέ (Mahamane Cisse).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (δεξιά στη φωτό) γεννήθηκε στο Μάλι στις 27 Δεκεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες (U20-U17) του Μάλι ωστόσο είναι διεθνής με την ανδρική εθνική ομάδα του Νίγηρα. Έχει αγωνιστεί με την Djoliba (Μάλι) και την Léopards de Dolisié (Κονγκό).

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μέξη.

Ο Γιώργος Μέξης γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1994 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου. Έχει περάσει από Άλιμο (Γ’ εθνική) και Τριγλία Ραφήνας (Γ’ εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανελευσινιακός.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών (φωτό: από αριστερά προς δεξιά) Ζήση Ναούμ (23 ετών – Επιθετικός), Γιώργου-Ραφαήλ Ελευθεριάδη (20 ετών – Επιθετικός) και Γιώργου Δικαιόπουλου (25 ετών – Επιθετικός).

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad