Ανακοίνωσε Μπερνεάνου

Χανιά | 11 Ιαν 2016, 19:54

Ο Γιώργος Μπερνεάνου, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο Καστέλι, είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Κισσαμικό και παράλληλα ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Κερεντζή.

Ο Μπερνεάου ήταν μέχρι πρόσφατα στην Επισκοπή, στην οποία εργάστηκε για 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Κισσαμικός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπερνεάνου, που αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε και ο αδερφός του Μιχάλης Μπερνεάνου, που ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Από νεαρή ηλικία ωστόσο ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του Κορνέλ Μπερνεάνου και αφοσιώθηκε στην προπονητική. Ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Θεσσαλονίκης και στην Ακαδημία “Ντίνος Κούης”. Στη συνέχεια βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε στις ομάδες River Region Rapids και Tottenham Tallahassee.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όπου εγκαταστάθηκε στα Χανιά, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Επισκοπή, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι έχει τη δική του Σχολή τερματοφυλάκων με την επωνυμία “4GK”.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C’ κι έχει παρακολουθήσει τη Σχολή UEFA B’, ενώ έχει και το NSCAA GK diploma». 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad