Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Κιάσσος | video

Γ' Εθνική 29 Οκτωβρίου 2020, 22:04

Ο Αλμυρός απέκτησε τον Πορτογάλο αμυντικό, Ζεέντορφ Μέντες όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Κιάσσος - Αντίθετα ακυρώθηκε ο δανεισμός του Μπερντίου από τα Χανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, ο Ζεέντορφ Μέντες Σούσε θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Αλμυρού, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Κιάσσος.

Ο Χανιώτης προπονητής στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το ματς με τον Γιούχτα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην ομάδα του Γαζίου εδώ και τρεις ημέρες.

Ο Ζεέντορφ Μέντες,  έχει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα του Λουξεβούργου και της Πορτογαλίας και είναι έτοιμος να ενισχύσει τον Αλμυρό για την επίτευξη των στόχων του.

Αντίθετα ο Κιάσσος ανακοίνωσε την ακύρωση του δανεισμού του Μάρκος Μπερντίος από τα Χανιά: «Επρεπε να γυρίσει πίσω» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Κιάσσος, ο οποίος επίσης αποκάλυψε ότι δοκιμάζει αυτές τις μέρες στο Γάζι και έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Αναφορικά με το ηρακλειώτικο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Γιούχτα ο τεχνικός του Αλμυρού στάθηκε στην πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα που βρίσκεται η ομάδα του και την καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Στο τέλος δε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Εργοτέλη για την παραχώρηση των Αζίζι και Χαΐντινι.

Estrella