Ανακοίνωσε Κόστιτς

Football League | 4 Οκτωβρίου 2016, 17:43

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και σήμερα ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μίλος Κόστιτς για την θέση του προπονητή.

Μάλιστα ο Σλοβένος κόουτς έπιασε αμέσως δουλειά, πραγματοποιώντας ήδη την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Νέος Προπονητής για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ είναι από σήμερα ένα δυνατό όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σλοβένικης καταγωγής Milos Kostic. Ο 45χρονος (23/11/1971) Milos Kostic έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς ήταν προπονητής στην Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας, στην Λιρς του Βελγίου, στην Ρότερ Στερν της Σλοβενίας, ενώ έχει διατελέσει Προπονητής των Εθνικών Ομάδων της Σλοβενίας (U16, U17, U19, U21). Παράλληλα ο Milos Kostic είναι συγγραφέας βιβλίων ποδοσφαιρικής πρακτικής, ενώ έχει και άδεια Προπονητή από την UEFA.

Το νέο Προπονητή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού κ. Κλήμης Κολιός και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ η ακολούθησε η πρώτη προπόνηση το πρωί της Τρίτης υπό τις οδηγίες του.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ επισημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ατόμων που θα στελεχώσουν το Προπονητικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, της K20, αλλά και των Ακαδημιών, τονίζοντας πως στόχος είναι η ενίσχυση σε κάθε επίπεδο της ομάδας!».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad