Ανακοίνωσε Κοντοχρήστο ο Παναιγιάλειος

Football League 7 Ιουλίου 2017, 16:56

Την απόκτηση του Χρήστου Κοντοχρήστου που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία Βουλγαρίας με την ομάδα της Μοντάνα ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος. Πρόκειται για 26χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από ομάδες όπως η Λάρισα, η Παναχαϊκή, η Λαμία, ο Πανιώνιος και η Νίκη Β.

Η ανακοίνωση από τον Παναιγιάλειο έχει ως εξής:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Ο «μελανόλευκος» (πλέον) ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις και από τη Super League (τη σεζόν 2012-13 με τον Πανιώνιο), έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μοντάνα στην Α’ Εθνική Βουλγαρίας, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ομάδα του Παναιγιαλείου. Υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως η μεγάλη δύναμη του Παναιγιαλείου είναι ο κόσμος του, τον οποίο περιμένω να μας στηρίξει, έτσι ώστε όλοι μαζί να ανεβάσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι τον ιστορικό αυτό σύλλογο».

xoriatiko