Ανακοίνωσε κι άλλον παίκτη η Επισκοπή

Γ' Εθνική 29 Ιανουαρίου 2016, 16:34

Στην πραγματοποίηση μιας ακόμα χειμερινής κίνησης, προχώρησε η διοίκηση της Επισκοπής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρκάδιου Δημητριάδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός παίκτης ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τον ΑΠΟ Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου, αγωνιζόταν στον Πύρασο Νέας Αχιάλου απ’ όπου και τον απέκτησαν οι Ρεθυμνιώτες, στους οποίους και θα αγωνίζεται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αρκάδιου Δημητριάδη. Ο Αρκάδιος έχει γεννηθεί στις 6/3/95, έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της ΑΠΟ Βόλου κι αργότερα εντάχθηκε στον Ολυμπιακού Βόλου όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και K20. Πέρυσι πήρε μεταγραφή στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Αρκάδιος Δημητριάδης: «Το 110% των δυνατοτήτων μου»

Ο Αρκάδιος Δημητριάδης στις πρώτες δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου στην Επισκοπή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της νέας μου ομάδας και θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να επιτύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad