Ανακοίνωσε Κατράνη από Κ20 ο Ατρόμητος

Super League 1 21 Ιουλίου 2016, 19:06

Στην πρώτη ομάδα από την Κ20 του Ατρόμητου ανέρχεται ο Αλέξανδρος Κατράνης που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Ατρόμητο είναι η εξής:

 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κατράνη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 1998) υπέγραψε σήμερα για 4 χρόνια, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2020, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μαζί με τον Μαριάνο Μπίτολο θα αποτελέσει το δίδυμο της ομάδας μας στην συγκεκριμένη θέση κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος έχει αναδειχθεί μέσα από την παραγωγική διαδικασία στα τμήματα Υποδομής και τα δύο τελευταία χρόνια, αν και ηλικιακά μικρότερος, αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα Κ20.

Είναι επίσης αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Νέων

Με πολύ δυνατά στοιχεία τις προωθήσεις και την σέντρα ακριβείας ο 18χρονος άσος, που αγωνίστηκε χθες για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό αφήνοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετικές εντυπώσεις, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιήσει μια πετυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα συνδυάζοντας το ταλέντο και την αδιάκοπη δουλειά.

Του το ευχόμαστε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad