Ανακοίνωσε φιλικό με Πλατανιά (και) ο Απόλλων

Πλατανιάς | 23 Ιουνίου 2017, 16:22

Μετά την Ξάνθη και ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε επίσημα ότι στο διάστημα της παρουσίας του στο Πράβετς –όπου θα "χτιστεί" και φέτος ο Πλατανιάς- θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" των Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Πλατανιά είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Στις 3 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η επίσημη «πρώτη» στο γήπεδο της Φυλής.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στην Αθήνα έως της 16 Ιουλίου και στις 17 Ιουλίου, η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς όπου θα παραμείνει έως τις 28 Ιουλίου 2017.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο Riu Pravets.

Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά και στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη.

Από τις 29 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμα φιλικούς αγώνες. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 3 Αυγούστου τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στις 9 Αυγούστου την Λαμία στη Ριζούπολη και στις 12 Αυγούστου, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania