Ανακοίνωσε Δαμιανάκη, προανήγγειλε Ζόρο

Χανιά | 29 Αυγούστου 2016, 16:53

Την απόκτηση και του Χαράλαμπου Δαμιανάκη με μορφή δανεισμού από την Λάρισα ανακοίνωσε ο ΑΟΧ, ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε και την απόκτηση του Μάρκο Ζόρο που πριν από τρία χρόνια έπαιξε στον ΟΦΗ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η “κυανόλευκη” ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε, ότι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρώσει ακόμα πέντε μεταγραφές παικτών πρώτης γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων από τους Γρηγόρη Αθανασίου, Ανδρέα Ηρακλή και Στέλιου Τσουκάνη. Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 21 ετών σέντερ μπακ, Δαμιανάκη Χαράλαμπου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οριστικά έρχεται ως την Παρασκευή (02/09) ο Μάρκο Ζόρο. Η καθυστέρηση άφιξής του οφείλεται στη διαδικασία έκδοσης βίζας από το προξενείο της χώρας του. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών άλλων πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες του φίλαθλου κόσμου των Χανίων για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Ακόμα, το ρόστερ θα συμπληρωθεί με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα επανδρώσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania