Ανακοίνωσε 8 παίκτες και… Στρέζο σε ΟΦΗ ο Παναιγιάλειος

Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 1 Φεβρουαρίου 2017, 0:10

Στην απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών προχώρησε ο προσεχής αντίπαλος του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα της Football League, Παναιγιάλειος.

Η ομάδα του Αιγίου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τους Τάκη Παπαδόπουλο, Σταύρο Παναγιώτου, Γιάννη Τσότρα, Τάσο Ταουσιάνη, Βασίλη-Ιάσονα Τσουρή, Άλμπερ Μπρους (Γκανέζος), Νίμα Νταγκεστάνι (Ιρανός) και τον δανεικό γκολκίπερ από την Ξάνθη Θανάση Γκαραβέλη.

Από την άλλη ανακοινώθηκε επίσημα η παραχώρηση του γκολκίπερ Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Παπαδόπουλο Τάκη (αμυντικός – 5/12/1984)
Παναγιώτου Σταύρο (αμυντικός – 1/7/1993)
Τσότρα Γιάννη (αμυντικός – 30/4/1996)
Ταουσιάνη Τάσο (επιθετικός – 6/5/1995)
Τσουρή Βασίλη – Ιάσονα (αμυντικός – 26/9/1997)
Bruce Albert (Γκανέζος χαφ – 30/12/1993)
Daghestani Nima (Ιρανός αμυντικός – 4/3/1998)

καθώς και με τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη Θανάση (6/5/1995), ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού έως 30/6/2017 από την «ΠΑΕ Ξάνθη», την οποία και ευχαριστούμε.

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» καλωσορίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, τους εύχεται υγεία, δύναμη και αγωνιστική διάθεση για τη συνέχεια. Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες όλων και απ’ αυτούς περιμένουμε δουλειά για το καλό τής ομάδας μας αλλά και για τη δική τους ποδοσφαιρική πορεία.

Strezos

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», κατόπιν επιτυχών διαπραγματεύσεων με την «ΠΑΕ ΟΦΗ», ανακοινώνει τη μεταγραφή τού έως σήμερα τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργου Στρέζου στον κρητικό σύλλογο.

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει το Γιώργο για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα. Υγεία και δύναμη!

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας διότι ο Παναιγιάλειος, με σαφές διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο, καταφέρνει να μπει στην ποδοσφαιρική αγορά και αυτό θα έχει συνέχεια με αποκλειστικό γνώμονα το καλό τής ομάδας.

Δήλωση Στρέζου

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας των δύο ΠΑΕ ο νεαρός τερματοφύλακας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Παναιγιάλειο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο της Αιγιάλειας γι’ αυτούς τους πέντε μήνες που περάσαμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας διότι αυτό που μου υποσχέθηκε το καλοκαίρι το έκανε πράξη στο ακέραιο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα ακόμα βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εύχομαι τα καλύτερα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο του Παναιγιαλείου, διότι το αξίζει και το δικαιούται. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν και κυρίως ευοίωνο μέλλον, διότι επενδύει και εμπιστεύεται τα νέα παιδιά».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad