Ανακατασκευή και προσθήκη τάπητα στο γηπ. Βουκολιών

Αρης Βουκολιών | 10 Νοεμβρίου 2020, 14:14

Δημοπρατήθηκε η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών, έπειτα από την Προγραμματική Σύμβαση που σύναψε η Περιφέρεια Κρήτης με τον  Δήμο Πλατανιά.

Η ανακατασκευή περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή καναλιών παροχέτευσης ομβρίων, αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ηλεκτροφωτισμού, κατασκευή νέας περίφραξης, καθώς και αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και λοιπές παρεμβάσεις, ενώ σειρά θα πάρει η δημοπράτηση της ανακατασκευής του Σταδίου Αλικιανού, με τη δημιουργία και χώρου στίβου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά έχει ως εξής:

Ανακατασκευή και προσθήκη τάπητα στο γήπεδο Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά.

Μετά από Προγραμματική Σύμβαση που σύναψε η Περιφέρεια Κρήτης με τον Δήμο Πλατανιά δημοπρατήθηκε, από την Δ/νση-Τεχνικών Έργων ΠΕ Χανίων το προηγούμενο διάστημα, η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών. Πιο συγκεκριμένα η ανακατασκευή περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή καναλιών παροχέτευσης ομβρίων, αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ηλεκτροφωτισμού, κατασκευή νέας περίφραξης, καθώς και αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και λοιπές παρεμβάσεις.

Η ανακατασκευή του Γηπέδου Βουκολιών, πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Χανίων, που είναι επιβλέπουσα Υπηρεσία του έργου και με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Με το παραπάνω έργο ολοκληρώνεται ένας κύκλος δημιουργίας, αλλά και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πλατανιά, που σκοπό έχουν να παρέχουν, κατά προτεραιότητα στα σωματεία του τόπου μας καθώς και στους δημότες μας, τη δυνατότητα του μαζικού αθλητισμού.

Το επόμενο διάστημα θα δημοπρατήσει ο Δήμος Πλατανιά με το ΝΠΔΔ, την ανακατασκευή του Σταδίου Αλικιανού, με τη δημιουργία και χώρου στίβου, με χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Estrella

Rabona ad