Αναγέννηση: Απονομή από τους «Πρωταθλητές Ζωής»

Μπάσκετ 4 Μαΐου 2023, 19:09

Τη χαρά της μαζί με τα παιδιά από το "Δικαίωμα της ζωής" θέλησε να μοιραστεί η (πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής) Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

KTEO Κρήτης

Η Αναγέννηση παρέλαβε τα χρυσά μετάλλια με την απονομή να γίνεται στον χώρο του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Το δελτίο τύπου της ομάδας του Αρκαλοχωρίου αναφέρει σχετικά:

«Τη χαρά της μαζί με τα παιδιά από το “Δικαίωμα της ζωής” θέλησε να μοιραστεί η Αναγέννηση. Η πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής παρέλαβε τα χρυσά μετάλλια της κι αποφάσισε η απονομή, να γίνει στον χώρο του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή”, καθώς, η χαρά όταν μοιράζεται γίνεται διπλή.

Την ομάδα καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σωματείου, Ζαχαρίας Κυριακάκης, καθώς όπως και όλο το προσωπικό της μονάδας, αλλά και τα παιδιά που έδειξαν ιδιαίτερη χαρά για την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Όσον αφορά την παράδοση των χρυσών μεταλλίων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Νικόλαος Συριγωνάκης, μαζί με τα παιδιά του σωματείου, τα οποία γεμάτα χαρά έδωσαν το στους προπονητές που σύσσωμοι (Δ.Σ. προπονητές και παίκτες) βρέθηκαν στο κέντρο φροντίδας στο Θραψανό.

Η χαρά για τα παιδιά έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν το σύνολο της Αναγέννησης έδωσε τα δώρα του σε όλα τα παιδιά.

Πέρα από τη φανέλα της πρωταθλήτρια με τις υπογραφές των παικτών και των προπονητών, η ομάδα χάρισε σε κάθε παιδί το δικό του πράσινο μπλουζάκι με το σήμα της Αναγέννησης, το οποίο και φόρεσαν ευθύς και έγιναν “ένα” με το σύνολο των πρωταθλητών.»

Rabona ad