Αναγ. Καρδίτσας για Μαρτσούκο: Γιατί “καμάρι” μου έβαλες υποψηφιότητα αφού δεν μπορείς;

Super League 2 13 Μαρτίου 2023, 21:00

Δριμεία κριτική προς τον Πέτρο Μαρτσούκο για τη μη διεξαγωγή του ΔΣ που ήταν να γινόταν την Τετάρτη (15/3) ασκεί η Αναγέννηση Καρδίτσας.

/Bella Pizza

Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που κλείνει την ανακοίνωση, όπου σημειώνεται ειρωνικά προς τον νέο πρόεδρο της Super League 2… «γιατί “καμάρι” μου έβαλες υποψηφιότητα αφού δεν μπορείς;»…

Η ανακοίνωση:

Μόνο καλή αρχή δεν κάνει ο κ.Μαρτσούκος στην προεδρία της Super League 2 Betsson. Αν και την προηγούμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Συμβούλιο πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση από όλα τα μέλη να γίνει νέο Δ. Σ. την Τετάρτη 15 Μαρτίου με στόχο να μας ενημερώσετε για τις εξελίξεις που τυχόν υπάρξουν ή για αυτές που δεν υπάρχουν, εν τέλει αυτό δε θα συμβεί μετά από απόφαση του νέου προέδρου.

Κύριε Μαρτσούκο θα σας συνιστούσαμε να μην ακολουθείτε τις αποδεδειγμένα εσφαλμένες και καταστροφικές τακτικές του πρώην προέδρου κ.Λεουτσάκου, διότι αυτές είναι που μας έφτασαν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Αν δεν το έχετε καταλάβει το μέλλον των ομάδων και της κατηγορίας γενικότερα βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και εμείς απαιτούμε από εσάς να κάνετε αυτό για το οποίο υποτίθεται δηλώσατε υποψηφιότητα, να δώσετε λύσεις και όχι να παίζετε… κρυφτό.

Κύριε Μαρτσούκο σας καλούμε να συνειδητοποιήσετε την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η Super League 2 και να κάνετε άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να πάρουν οι ομάδες τα χρήματα που δικαιούνται. Αυτό άλλωστε δηλώσατε και εσείς την περασμένη εβδομάδα. Μόνο που αυτό δε θα γίνει εάν κάθεστε αναπαυτικά στο γραφείο σας και περιμένετε ως δια μαγείας να λυθούν τα προβλήματα. Προφανώς δεν έχετε ομάδα και δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγωνία των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού των ΠΑΕ.

Υ.Γ. Γιατί «καμάρι» μου έβαλες υποψηφιότητα αφού δεν μπορείς; 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad