Αναχώρηση με 23 ποδοσφαιριστές

Χανιά | 18 Ιανουαρίου 2021, 18:51

Αφού πρώτα ανακοινώθηκαν αρνητικά όλα τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, η ομάδα των Χανίων προχώρησε στην ανακοίνωση της αποστολής καταρχήν για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια με τον Καραϊσκάκη.

Συνολικά, ο Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει σε 23 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους δε βρίσκονται έξι που παραμένουν στα Χανιά. Ξεχωρίζει σίγουρα η απουσία του Πασχάλη Κάσσου ο οποίος λόγω προβλήματος τραυματισμού ουσιαστικά δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η τελευταία προπόνηση για τα Χανιά πραγματοποιήθηκε στα Περβόλια τη Δευτέρα το μεσημέρι και μάλιστα κάτω από δυνατή βροχόπτωση.

Υπενθυμίζεται πως τα Χανιά δεν θα επιστρέψουν στη βάση τους μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό αλλά θα παραμείνουν εκτός. Ουσιαστικά η αποστολή θα επιστρέψει μετά από μία εβδομάδα πίσω!

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Η πρώτη αποστολή της νέας χρονιάς

Το βράδυ της Δευτέρας (18/01) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας από τα Χανιά για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων, υπό δυνατή βροχόπτωση.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα νέα τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania