Αναχώρησε για Άμπου Ντάμπι η Ντουντουνάκη

Κολύμβηση | 15 Δεκεμβρίου 2021, 15:03

Με τις ευχές του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για το Άμπου Ντάμπι η Άννα Ντουντουνάκη.

KTEO Κρήτης

Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα διεξαχθεί το 15ο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας και το FINA Marathon Swim World Series – Grand Finale. Το πρώτο γκρουπ της Ελληνικής αποστολής “πέταξε” προχθές – Δευτέρα (13/12).

Μαζί με την Άννα Ντουντουνάκη ήταν η κολυμβήτρια Γεωργία Δαμασιώτη, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και συνέφορος Κολύμβησης (και μέλος της ΕΟΕ) Νίκος Ξυλούρης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη και τη Γεωργία Δαμασιώτη, με την ΕΟΕ να δημοσιοποιεί το γεγονός στη Facebook σελίδα της:

«O Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις πρωταθλήτριες της κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη, που αναχώρησαν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αμπου Ντάμπι. Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και το μέλος της ΕΟΕ Νίκος Ξυλούρης!»

Synagogi

Rabona ad