Αναχώρησε από Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 11 Μαρτίου 2017, 16:36

Ο Πανθηραϊκός αναχώρησε το Σάββατο (11/03) από τη Σαντορίνη με προορισμό τα Χανιά, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (12/03, 12:00) με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Η κυκλαδίτικη ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES για την πολύτιμη προσφορά ως χορηγός μεταφοράς της αποστολής που θα μεταβεί στην Κρήτη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπαμπανιώτης, Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Λούκα, Συνολάκης, Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μυρθιανός, Περιάλης, Γιόνδης, Ζώνας, Κρίτσας, Νομικός, Αγοραστός, Δρόσος, Παπίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

Με προορισμό την Κρήτη αναχώρησε σήμερα η ομάδα μας, ενόψει της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Α.Ε.Ε.Κ ΙΝΚΑ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/03 και ώρα 12:00 στο Γήπεδο Μουρνιών, στα Χανιά.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES, για την πολύτιμη προσφορά της στην ομάδα μας ως χορηγός μεταφοράς της αποστολής που θα μεταβεί στην Κρήτη.

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε, η γενναιόδωρη και παραδειγματική αυτή προσφορά προς το Σωματείο μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad