Αν…απτερώνουν τις ελπίδες τους για την άνοδο

Τάλως Άπτερα | 12 Απριλίου 2017, 19:09

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ σχεδόν με την σέντρα, τα Άπτερα έκαναν την ανατροπή μετά το 30' και έφτασαν τελικά σε μία πολύ εύκολη επικράτηση με 7-1 κόντρα στον Τάλω σε ματς που έκλεισε το πρόγραμματης 24ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας. Στο -6 από την δεύτερη θέση παραμένει ο σύλλογος από τα Μεγ. Χωράφια που παραμένει ζωντανός στην κούρσα της ανόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Τάλως αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μόλις στο 5′ προηγήθηκε με γκολ του Κανδαράκη, όμως τα Άπτερα ξύπνησαν στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου και γύρισαν εύκολα το ματς.

Με γκολ των Αλ. Τσικουδάκη και Μαρινάκη στο 33′ και το 35′, τα Άπτερα έκαναν την ανατροπή σε 2-1, ενώ πρόσθεσαν ακόμα δύο τέρματα πριν βγει το ημίχρονο Σολανάκης στο 39′ και ξανά ο Τσικουδάκης στο 43′, δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων πολύ νωρίς (1-4).

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Λαβράνο να ανεβάζει την διαφορά στο 1-5 στο 60′ και τους Σολανάκη (68′) και Μαρινάκη (86′) να πετυχαίνουν στην συνέχεια το δεύτερο προσωπικό τους τέρμα για νακλείσει το σκορ τελικά στο 7-1.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Λαβράνος, Αλ. Τσικουδάκης, Καρβουνιάρης (52’Λεβάκης), Τζ. Σελενίτσα (66′ Επιτρόπου), Νταουντάκης, Μαρινάκης, Σολανάκης, Χαιρετάκης,Κάτσης, Κουναλάκης (72′  Δήμου)

Τάλως (Νίκος Θέμελης): Καραπατάκης, Πααπβασιλείου (70′ Μαρινάκης), Μαμουνάκης, Ματζουνέας (46′  Γωνιωτάκης), Γεωργουσάκης, Ζυμβραγάκης, Αποστολάκης, Προεστάκης, Καρούσος (53′ Μουστάκας), Κανδαράκης, Μαρκουλάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis