ΑΜΚ και αδειοδότηση “καίνε” την ΠΑΕ

Πλατανιάς | 29 Μαρτίου 2016, 17:11

Σε μία κρίσιμη περίοδο έχει εισέλθει η ΠΑΕ Πλατανιάς, με το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου να είναι μείζον, ωστόσο εξίσου πολλή μεγάλη σημασία έχει αποκτήσει και το ζήτημα της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα περίοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η ΠΑΕ Πλατανιάς θα πρέπει μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχει ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο ούτως ώστε να διεκδικήσει έτσι την αδειοδότηση εν όψει της νέας χρονιάς. Η διαδικασία δεν φαίνεται να είναι τόσο απλή και χρειάζεται να υπάρξουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, εν πάση περιπτώσει, προκειμένου η ΠΑΕ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα και να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής, χωρίς περιορισμούς, στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ασφαλώς, μείζονος σημασίας είναι το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στο ποσό που έχει αποφασιστεί και είναι για 1.000.000 ευρώ. Είναι γνωστό ότι σε λίγες μέρες από σήμερα, ήτοι στις 7 Απριλίου έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση, όπου και θα πρέπει ν’ αναμένεται η έγκριση της διαδικασίας από τους μετόχους για να προχωρήσει η οικονομική εξυγίανση και ενδυνάμωση της ομάδας του Πλατανιά.

Για όλους τους παραπάνω λοιπόν λόγους, το διάστημα από εδώ και στο εξής είναι, εν ολίγοις, καθοριστικό και η ΠΑΕ θα πρέπει να καταφύγει σε αποφασιστικές κινήσεις για να μην υπάρξει πρόβλημα που θ’ αφορά σημειώνουμε και πάλι την αδειοδότηση της ομάδας. 

Estrella