Αμφίβολος ο Αποστολόπουλος με Ξάνθη

Πλατανιάς | 3 Μαρτίου 2017, 18:47

Ο Αλέξης Αποστολόπουλος είναι το νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο για τον αγώνα που ακολουθεί στην Ξάνθη, καθώς στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή υποβλήθηκε σε ατομικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, ο ποδοσφαιριστής είναι αμφίβολος για το ματς που ακολουθεί, από την άλλη οι Σωτηρίου και Ντίνας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Υπενθυμίζεται ότι απών από το ματς στην Ξάνθη είναι ο Γιακουμάκης ο οποίος και θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά για τη σημερινή προπόνηση έχει ως εξής:

«Να αφήσει οριστικά πίσω της τον αγώνα του Κυπέλλου θέλει πλέον η ομάδα μας, που συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση.

Την Κυριακή, ο Πλατανιάς ταξιδεύει στην Ξάνθη σε ένα ακόμα παιχνίδι-πρόκληση αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση στο Μάλεμε, το βάρος από τον κ.Παράσχο και τους συνεργάτες του έπεσε στο passing game και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και οι δύο έχουν δεχτεί χτυπήματα στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου. Ο πρώτος πάντως είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το ματς στα Πηγάδια, ενώ η κατάσταση του δεύτερου θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Σωτηρίου και Ντίνας που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους».

Mikel Chania Delivery