Αμετάπειστος ο Γρατσάνης – Καθυστέρησε η διοίκηση και κλείνει το φύλλο αγώνος!

Α.Ο. Χανιά | 27 Μαρτίου 2016, 16:01

Απίστευτα πράγματα στα Περιβόλια και αν μη τι άλλο, ζούμε ιστορικές στιγμές για τον μεγάλο σύλλογο των Χανίων, δυστυχώς όμως σε αρνητικό επίπεδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Η διοίκηση του ΑΟΧ καθυστέρησε να πληρώσει το σύνολο του ποσού που απαιτούνταν για τους διαιτητές του αγώνα. Επί της ουσίας, ο Ευάγγελος Γρατσάνης έδωσε διορία 20 λεπτών για να έρθουν τα χρήματα, τα οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ήρθαν στις 15:22, με συνέπεια ο διαιτητής του αγώνα να κλείσει το φύλλο αγώνος και να παραμένει αμετάπειστος, παρά τις πιέσεις των ανθρώπων του ΑΟΧ, τη θετική σκέψη των ανθρώπων της Κέρκυρας αλλά, ακόμα-ακόμα, τις πιέσεις και του προέδρου της ΕΠΣΧ Γιώργου Βούρβαχη!

Το ματς είναι οριστικό και δεν θα γίνει με συνέπεια ο ΑΟΧ να χάνει στα χαρτιά τοι παιχνίδι και η συνέχεια, σε ότι αφορά περαιτέρω ποινές, να δίδεται στα δικαιοδοτικά όργανα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο κόσμος σε έξαλλη κατάσταση παρακολούθησε τις εξελίξεις, ένα θέατρο …σκιών και μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τον ΑΟΧ, τουλάχιστον από το 2005 και μετά που επανήλθε στον…αφρό!

Estrella
Papantonakis Cards