Αμανατίδης: Κόντρα στη ροή ισοφάρισε ο Κισσαμικός

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 8 Μαρτίου 2017, 19:21

Στο καλό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Περικλής Αμανατίδης, ενώ χαρακτήρισε την προσωρινή ισοφάριση του Κισσαμικού ως "κόντρα στην ροή του παιχνιδιού".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Τρικάλων στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό:

«Νομίζω ότι η ομάδα μας έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκίνησε δυνατά και κόντρα στη ροή δεχθήκαμε την ισοφάριση με ένα γκολ που θα μπορούσε να μας λυγίσει ψυχολογικά αλλά δεν έγινε. Είδαμε το παιχνίδι σαν πρωταγωνιστές.

Διαχειριστήκαμε την καλή μέρα με καλή αποτελεσματικότητα και οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θα πρέπει να μάθουμε στην έδρα μας και αυτό είναι και θέμα εκπαίδευσης αλλά και σκληρής δουλειάς να είμαστε με μεγαλύτερη υπομονή και πιο συγκεντρωμένοι γιατί θα έχουμε αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια μας.

Πράγμα το οποίο θα γίνει. Έτσι αξίζει να βλέπεις το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο κατοχής, σαν πρωταγωνιστής και έτσι το χαίρονται και πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και ακόμη μεγαλύτερη υπομονή.

Συγχαρητήρια πάρα πολλά στους παίκτες μας, ήταν ένα δεύτερο παιχνίδι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε και άλλους παίκτες που σιγά σιγά θα τους δοθεί η ευκαιρία, να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και όλοι μαζί να την πάμε, βάζοντας μικρούς στόχους αλλά σημαντικούς για εμάς, όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Αυτή η σπίθα που ξανά ανάβει σιγά σιγά στα Τρίκαλα ελπίζουμε να γίνει φωτιά. Έχω βάλει το μυαλό μου σε ένα άλλο μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Να ξανα βρεθούμε σαν ομάδα, να βάλουμε άμεσους στόχους που θα πετύχουμε, να χτίσουμε εμπιστοσύνη πρώτα μεταξύ μας.

Να μην λυγίζει η ομάδα ψυχολογικά σε ένα λάθος. Αυτό το μονοπάτι πρέπει να το πάμε μέχρι το τέλος. Έχω πείσει τους παίκτες ότι μπορούμε να μπούμε όλοι μαζί σε αυτό. Και αφού βγούμε από αυτό, θα πάμε στον επόμενο στόχο. Είμαστε εδώ και μιλάμε.»

Mikel Chania Delivery
Papantonakis Cards