Αμανατίδης: Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 30 Απριλίου 2017, 21:01

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο Περικλής Αμανατίδης για την εικόνα που έδειξαν και τη νίκη που σημείωσαν απέναντι στον Κισσαμικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός των Τρικάλων αναφέρθηκε με καλά λόγια στη χανιώτικη ομάδα και την πορεία που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, με μία ομάδα που έπαιζε κάτω από μία πίεση βαθμολογική. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά ψύχραιμοι, καταφέραμε και είχαμε την κατοχή της μπάλας, πράγμα που στρατηγικά μας έδινε ένα πλεονέκτημα να κάνουμε πολλές επιθέσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, φάνηκε αυτό από το πρώτο ημίχρονο όπου νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν είχε τελικές, ενώ μέτρησα 9-10 τελικές από την ομάδα μας, 2 γκολ. Στο ημίχρονο είπαμε να διαχειριστούμε το σκορ παίζοντας απλά, γρήγορα, σοβαρά, να ασφαλίσουμε την μπάλα, να μη δώσουμε ούτε ένα μέτρο πίσω για να έρθει ο αντίπαλος και αυτό αν μας έδινε ένα τρίτο γκολ μετά θα έπαιζε ρόλο και η ψυχολογία, που νομίζω ότι έγινε. Θα ήθελα και σε αφανείς ήρωες της ομάδας μας, αυτά τα παιδιά που μπαίνουν για λίγο χρόνο, να δώσω πολλά συγχαρητήρια, σε αυτούς που παίζουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι, έχουμε τέτοιους παίκτες και είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Θα δώσουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια με μοναδικό στόχο και κίνητρο ό,τι μπορούμε περισσότερο, αλλά βλέποντάς τα ένα-ένα, μία συνταγή που μέχρι τώρα μας έχει πάει καλά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού, η οποία έκανε πέρσι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και φέτος πάλι είναι ανταγωνιστική. Ομάδες που έχουν έρθει από χαμηλά και δείχνουν μία αξιοζήλευτη πορεία».

 

 

Estrella
Papantonakis Cards