Αμανατίδης: Καλή και με… ορμή η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού

Football League | 21 Δεκεμβρίου 2017, 20:14

Με καλά λόγια για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μίλησε στις δηλώσεις του ο κόουτς του Πανσερραϊκού, Περικλής Αμανατίδης. Σε ό,τι αφορά το ματς αυτό καθαυτό στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία με το δοκάρι για την ομάδα του πριν γίνει το 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον κ. Αμανατίδη είναι οι εξής: «Η ομάδα μας σήμερα έπαιζε με μία ομάδα η οποία έχει ορμή, είναι νεανική, έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, είναι καλή, νομίζω όμως ότι σπαταλήσαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι μία πολύ σπουδαία ευκαιρία που θα μπορούσε να μας δώσει μια διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας κάνανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, ακόμα κι όταν μείναμε πίσω στο σκορ είχαμε ξανά τη μεγάλη μας ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Σήμερα η τύχη γύρισε την πλάτη στον Πανσερραϊκό κι έτσι και με την ψυχολογία του 1-0 και με το γκολ ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός πιο… ελεύθερος μπόρεσε κι έβαλε και δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα μας θα περάσει μία κρίσιμη εβδομάδα. Θα παρθούν ουσιαστικά οι αποφάσεις που θα κρίνουν για τη συνέχεια το μέλλον της, με την έννοια ότι θέλουμε να αλλάξει η εικόνα της και πρέπει να υπάρχει και βούληση και θέληση γι’ αυτό. Καλή χρονιά και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους και νομίζω ότι θα ξεκινήσει μία καλύτερη χρονιά για την ομάδα μας».

Για το αν γίνουν αλλαγές στο ρόστερ του Πανσερραϊκού: «Θα γίνουν ούτως ή άλλως γιατί είμαστε η ομάδα με το μικρότερο ρόστερ στην κατηγορία. Ούτως ή άλλως θα ενισχυθούμε και κανείς να μη φύγει και πρέπει να έρθουν καινούργια πρόσωπα γιατί ενώ δείχνουμε μια καλή εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια, στα εκτός έδρας παιχνίδια ίσως να μας λείπει κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χάνουμε ευκαιρίες ή έχουμε κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξή μας, αλλά μας χρειάζεται λίγο περισσότερη ορμή. Ίσως και η έλευση νέων προσώπων να κάνει και τους παίκτες που θα μείνουν να έχουν ένα μεγαλύτερο κίνητρο».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad